Чекор 2
Опции за домен
Чекор 3
КОНФИГУРАЦИЈА
Чекор 5
ПРОДОЛЖИ

Категории:
Basic - 1GB Disk Space

Upto 5 Websites

Unlimited Databases

Automatic Backup Every 5 Days

5 Zip File Downloads Per Month

3 Full Website Restores Per Month

5 Individual File Restores Per Month

CG Professional - 5GB Disk Space

Upto 10 Websites

Unlimited Databases

Daily Automatic Backup

On Demand Backups

Unlimited Zip File Downloads Per Month

Unlimited Full Website Restores Per Month

Unlimited Individual File Restores Per Month

Secure Transaction Ова е безбедна околина која е заштитена при злоупотреба. Вашата IP адреса е (34.204.203.142) од која сте и најавени.

Powered by WHMCompleteSolution